​Ένα κυριακάτικο πρωινό στην Κοκκινιά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της προσφυγικής πόλης της Νίκαιας, ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη εγκαινίασε δύο σημαντικές εκθέσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας*: «Από τον προσφυγικό συνοικισμό στην πόλη» και «Παλιοί φωτογράφοι της Νίκαιας, μέρος 2ο». Κειμήλια από το αρχείο του Συλλόγου μας περιλαμβάνονται στις εκθέσεις αυτές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να οργανώσει μια ομαδική επίσκεψη στην έκθεση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί. Θα ακολουθήσει περίπατος – ξενάγηση στα ρεμπέτικα στέκια της Κοκκινιάς από τον Νίκο Νικολάου και το μεσημέρι η ομάδα θα καταλήξει σε κάποιο ταβερνάκι της περιοχής. Θα χαρούμε να συναντηθούμε από κοντά, παλιά και νέα μέλη του Συλλόγου.

Η έκθεση λειτουργεί από τις 2/10 και η Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας “Ντίνος Κατσαφάνας” βρίσκεται στην οδό Ραιδεστού 32.

Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή (χωριστά για κάθε σκέλος) στο mail του Συλλόγου (psvpapazoglou@gmail.com).
To event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/240237135708577

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Πατώντας "Accept" αποδέχεστε την χρήση αυτών.